Prima pagină » Cărți/Filme/Concerte/Teatru » Între noi totul e bine. Sau nu?

Mă poți găsi și pe:

facebooktwitterlinkedin

Colaboratori

Între noi totul e bine. Sau nu?

main_foto_197


Toamna se numără stagiunile teatrelor din București și se fac stocuri de bilete.

De curând am fost la piesa Între noi totul e bine de Dorota Maslowska în regia lui Radu Afrim, având în distribuție actori unul mai talentat decât celălalt. 

large_AFIS_FINAL

După primele 3 minute de la începerea piesei am început să mă uit în stânga și în dreapta, să ma fâstâcesc în scaun și încet mi-am deschis geata pentru a-mi scoate încă o dată biletul. Credeam că am gresit sala să că am intrat la o piesă greșită :D Eram bine unde eram și am realizat că seara va fi foarte interesantă.

O piesă incredibilă, un alb negru sau negru alb, pe tot parcursul piesei. O mișcare scenică incredibilă și multe momente care trezesc felurite sentimente. Cel mai intens pentru mine a fost rolul Monicăi (și alte roluri) interpretat/e de Istvan Teglas. Am simțit o repulsie fantastică față de el la început ca mai apoi în următoarele zile să mă tot gândesc la personaj. Nu am mai pățit așa ceva. Acum m-am împăcat cu el și mișcarea lui exagerată care prea bine a început să îmi placă.

Acum gândindu-mă la piesă îmi dau seama că fiecare personaj a transmis ce trebuia prin interpretare. M-am bucurat să îl revăd pe Marius Manole, preferatul meu, și nu doar într-un singur personaj ci, în două.

Dacă la început am crezut că mă aflu în fața unei comedii nebunești cu un decor „hipsteresc”, treptat decorul s-a transformat într-un haos ca la final să primim lovitura de grație a unei drame profunde care a desfințat toate percepțiile construite până atunci.

Am și lăcrimat. Dar, poate sunt și eu mai sensibilă de fel.

 

 

Sursă foto: TNB

" O singură rugăciune am: Doamne, să nu mă lași niciodată să fiu mulțumit de mine însumi. " - Lucian Blaga

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>