Prima pagină » Recomandări » Tu ce răspândești? (P)

Mă poți găsi și pe:

facebooktwitterlinkedin

Colaboratori

Tu ce răspândești? (P)

you-smell-nice


Tu ce răspândești în jurul tău? Atitudinea ta de zi cu zi, mirosul tău, imaginea ta, vestimentația ta, vocea ta, limbajul tău… care este?

O zi normală din săptămâna mea arată cam așa: trezit de dimineață (ora 6:50), dichisit și toaletat, servict o cafea cu lapte și o miere, și plecat spre oraș. Fiind în București, traseul meu zilnic s-a schimbat complet deoarece mă deplasez fie pe jos + mijloc/e de transport în comun. Aici aș menționa faptul că de acasă până la prima stație merg aproximativ 15-17 min pe jos în ritm alert, de la stație până la locul de muncă sau facultate mai fac în 15 – 25 min, tot pe jos :-D Ei bine, acest traseu este o fărâmâ din programul meu care se repetă zilnic. Cel mai frumos este atunci când mă deplasez după amiaza cu un Soare superb deasupra mea. În aceste condiții geanta mea este mereu echipată cu un deodorant și da, se poate (aviz celor din RATB care emană mirosuri îngrozitoare chiar de la primele ore ale dimineții :-D )!

În acest articol aș dori să scriu despre acel detaliu care nu se vede, dar se simte și anume mirosul deoarece, Rexona a lansat pe piață un produs anti prespirant inovator care eficientizează foarte bine perioada de răspândire a particulelor parfumate.

Tu știai că poți fi evitat de persoanele din jur datorită unui miros neplăcut, că poți rata ocazii de a cunoaște oameni interesanți sau chiar de a face parte dintr-o gască pe prieteni adevărați? Cei care mă cunosc știu foarte bine că unul dintre punctele cele mai importante din viața mea atunci când vine vorba de relații interpersonale, este mirosul interlocutorului :-D Dacă miros frumos nu este, atunci nimic nu e :) )

Rexona promite următorul mesaj: Cu cât faci mai multă mișcare, cu atât se eliberează mai multă prospețime. Microcapsulele cu parfum se sparg la fiecare mișcare pe care o faci, pentru ca tu să te bucuri de o senzație de prospețime îndelungată. Oricare ar fi pasiunea ta și orice ti-ai dori să realizezi, Rexona, cu tehnologia unică MotionSense, te ajută să faci faţă provocărilor fiecărei zile.

Voi cum vă puteți în valoare cea mai bună versiune a voastră? Țineți cont de miros?

Alexandra

 

Infopgraphic_rexona_v5_medium

 

" O singură rugăciune am: Doamne, să nu mă lași niciodată să fiu mulțumit de mine însumi. " - Lucian Blaga

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>